"İyi planlanmış bir hedefe mutlaka ulaşılır"

Süvari Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Coşkun, iyi planlanmış bir hedefe mutlaka ulaşıldığını söyledi.Osmaniye Girişimci...

Süvari Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Coşkun, iyi planlanmış bir hedefe mutlaka ulaşıldığını söyledi.
Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) tarafından “Deneyimli İşadamları Tecrübelerini Paylaşıyor” konulu konferans düzenlendi.
Cebelibereket Kültür Merkezindeki konferansa konuşmacı olarak Süvari Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Coşkun katıldı. Coşkun, Osmaniyeli iş adamlarıyla ticari tecrübelerini paylaştı.
Konferansta açılış konuşması yapan Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) Başkanı Mahmut Keten “Bizler zamana ve gelişen teknolojiye mutlaka ayak uydurmak zorundayız. Bu çerçevede de iş hayatımızda rollerimizi iyi oynamak durumundayız. Suvari Giyim bu kadar rekabetçi bir piyasada ülkemiz ve dünyada krizlerin en üst düzeyde olduğu bir dönemde dahi şirket olarak ayakta durmayı başarmış ve bölgemizden dünya markası çıkarmışlardır. Yurt içi ve yurt dışı mağazaları ile bizlere öncülük etmiştir.” dedi.
Süvari Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Coşkun ise firma olarak 1997 yılında yurt dışı faaliyetlerine başladıklarını belirterek, 10 yıl içerisinde dünyanın birçok ülkesinden tanınan ve bilinen bir marka olmayı hedeflendiklerini söyledi.
Coşkun, “Suvari marka olarak ilk önce yurt dışında sonra yurt içinde mağaza açan ender firmalardan birisidir. Hedefimizde 300 mağazaya ulaşmak var. Bunlardan 180 tanesini yurt dışında 120 tanesini de yurt içinde açmayı planlıyoruz. Bu işi yaparken pazarı sadece kendi ülkemiz olarak görmüyoruz. Şu anda 7 ülkede kendi markalarımız var. 2012 içerisinde 2–3 ülke daha hedefliyoruz. Diğer ülkelerde de mağaza sayımızı arttırmayı planlıyoruz. Önümüzdeki 10 yıl içerisinde inşallah dünyanın birçok ülkesinde olan ve bilinen bir marka haline gelmeyi hedefliyoruz. Biz bu anlamda elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.
Başarılı, lider ve marka olmak konularında da katılımcılara bilgiler veren Ahmet Coşkun her şeyden önce kim ne iş yaparsa yapsın mutlaka hedefinin olması gerektiğini söyledi.
Coşkun, “Kim ne iş yaparsa yapsın mutlaka hedeflerinin olması lazım. Olmaması gereken ise bahanelerdir. Şu bir gerçektir ki gözünüzü hedeften ayırdığınız zaman gördüğünüz her şey bahanedir. Bu sebeple de iyi planlanmış bir hedefe mutlak ulaşılır. Başarılı olmak beraberinde bazı sıkıntıları ve zorlukları da beraberin getirmektedir. Ticarette insanlar başarı elde edecekse mutlaka diğer insanlardan daha fazla koşturması gerekir. Daha fazla sosyal faaliyette bulunması gerekir. Bütün bunların yanında en önemlisi de değişime ayak uydurmak ve sürekli olarak yenilenmektir. Günümüzde birçok firmanın geriye gitmesi veya ilerlemesi teknoloji ve değişimden kaynaklanmaktadır. Değişim zamanı geldiğinde mutlaka yapılmalıdır. Günümüzün iletişim çağında değişim eskiden çok daha hızlı olmaktadır. Eskinden iş yerlerinde 5-10 yılda bir değişim yapılırken şimdilerde yıl içerisinde birkaç kez değişim yaşanmaktadır. Bizler buna ayak uyduramazsak geride kalırız. Değişimin elbette bir sıkıntısı ve sancısı vardır. Fakat bunun sonunda da büyük bir faydası vardır. Ticari hayatımızda da her zaman olumlu yani pozitif düşüncede olmalıyız. Bunun çok büyük faydaları vardır.” şeklinde konuştu.
Konferansın sonunda katılımcıların sorularını yanıtlayan Süvari Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Coşkun’a Osmaniye Vali Yardımcısı Dr. Nail Anlar tarafından plaket verildi.
OGİAD’a yeni katılan 18 iş adamı ve iş kadınına dernek üye rozetleri ise Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Korkutata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca tarafından takıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz