"jethaber.com.tr" Marka Tescilini Yaptırdı

2011 yılında yayın hayatına başlayan ve kısa sürede büyük beğeni toplayan www.jethaber.com.tr haber sitesi, marka...

2011 yılında yayın hayatına başlayan ve kısa sürede büyük beğeni toplayan www.jethaber.com.tr haber sitesi, marka tescil belgesi aldı.

2011 yılının ocak ayında yayın hayatına başlayan www.jethaber.com.tr adlı haber sitesi, Adıyaman'da marka tescili alan ilk haber sitesi oldu. Konu ile ilgili bir açıklama yapan ve Adıyaman'a bir marka daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen sitenin imtiyaz sahibi Ruhi Akan, "2011 yılının başlarında yayın hayatına başlayan sitemizin kısa sürede büyümesi ve bir marka olması, bütün Adıyamanlıların eseridir. Köşe yazarlarımızla, özel haberlerimiz ile ve sıcağı sıcağına yayına sunduğumuz haberlerle hizmet ettiğimiz takipçilerimize, yine aynı özveriyle hizmetlerimizi sürdürüp, Adıyaman'ın sorunlarına dikkat çekeceğiz. Markamızın tüm Adıyaman'a ve Adıyamanlılara hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen dost ve arkadaşlarımıza, yazarlarımıza ve haber merkezimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: