"Kariyerim'in kontrolü bende"

F.Ü ve Bilim İlaç Toplum Gönüllüleri ortaklaşa "Kariyerimin Kontrolü Bende" kişisel gelişim etkinliği düzenlendi

Fırat Üniversitesi ile Bilim İlaç Toplum Gönüllüleri Platformu tarafından ortaklaşa düzenlenen "Kariyerimin Kontrolü Bende” kişisel gelişim etkinliği, öğrencilerin yoğun katılımı ile bir hafta boyunca çeşitli etkinliklere sahne oldu.

Program kapsamında alanında uzman kişiler tarafından Fırat Üniversitesi öğrencilerine kariyerleri noktasında çeşitli eğitim toplantıları düzenlendi.

Aynı anda 11 salonda yapılan etkinliklerde 18 eğitmen kişisel gelişim ile ilgili Fırat Üniversitesi Akademik ve idari personeli ile öğrencilere eğitim programı uyguladı. Eğitim programları, Fırat Üniversitesi Kongre Merkezi’nde ve Atatürk Kültür Merkezi’nde 51 ayrı oturumda 21 farklı alanda yapıldı.

Reklam
Reklam

Kaliteli eğitime destek olabilmek amacıyla Bilim İlaç Toplum Gönüllüleri Platformu tarafından birçok üniversitede gerçekleştirilen “Kariyerimin Kontrolü Bende” etkinliği sayesinde öğrenciler, telekomünikasyon, otomotiv, ilaç ve finans gibi sektörlerdeki profesyonelleri dinleme fırsatı buldu.

Düzenlenen etkinliğe 3800 öğrenci eğitim alırken, 60 öğrenci Türkiye’nin en büyük firmalarında staj yapma imkanı buldu. Bunun yanında eğitime katılan 10 öğrenci ise iş teklifi aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: