"Kuzey Kıbrıs Akdeniz'in cenneti olacak"

Turizm Çevre ve Kültür Bakanı Ünal Üstel KKTC’yi tanıtmak amacıyla İstanbul’a geliyor. Üstel İstanbul'da çeşitli ulusal kanallarda KKTC'yi anlatacak.

Turizm Çevre ve Kültür Bakanı Ünal Üstel KKTC’yi tanıtmak amacıyla İstanbul’a geliyor. Üstel İstanbul'da çeşitli ulusal kanallarda KKTC'yi anlatacak.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Türkiye’de tanıtılması amacıyla Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı’nın Türkiye medyasında başlattığı tanıtım kampanyası devam ediyor.

2011 yılının Türkiye’de Kuzey Kıbrıs Yılı ilan edilmesi münasebetiyle, Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı’nın İstanbul, İzmir ve Ankara’da düzenlediği ‘Kuzey Kıbrıs Tanıtım Günleri’ etkinliklerinin ardından ‘Kuzey Kıbrıs’ şimdi de Türkiye’deki büyük basın yayın kuruluşları aracılığı ile tanıtılıyor.

Reklam
Reklam

Bakan Üstel: “Türkiye’de Kuzey Kıbrıs’a karşı merak uyandıracağız” Turizm Çevre ve Kültür Bakanı Ünal Üstel, “Türkiye’de Kuzey Kıbrıs’a karşı merak uyandıracağız” diyerek Türk halkına ülkemiz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin sahip olduğu güzellikleri tanıtmakta ısrarlı olduklarını vurguladı. Göreve geldiği günden bu yana, KKTC’nin önde gelen bir tatil destinasyonu olduğu gerçeğini Türkiye’de bilinir kılmak amacıyla çeşitli tanıtım etkinlikleri düzenlediklerini hatırlatan Bakan Ünal Üstel, yürüttükleri tanıtım faaliyetlerini Ağustos ayının başından itibaren de Türkiye medyasına taşıdıklarının altını çizdi.

Akdeniz’in en güzel adalarından olan Kıbrıs’ın Türkiye’nin çok yakınında olduğunu ifade eden Bakan Üstel, bu noktadan hareketle başlattıkları profesyonel tanıtım kampanyasının reklam ve ilanlarda kullanılacak sloganını “Kuzey Kıbrıs Çok Yakında” olarak belirlediklerini bildirdi. Kasım ayına kadar sürecek kampanya boyunca Türkiye’nin önde gelen gazete, dergi, televizyon ve internet sitelerinde ilanların ve tanıtıcı yayınların yer alacağı bilgisini veren Bakan Üstel, hedef kitle olarak da 18-40 yaş arası kadın ve erkek, A, A+, AB, AB+ diye tanımlanan kesimi hedeflediklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Bakan Üstel Türk Medyasında
Bakanlığın yürüttüğü tanıtım kampanyasının bir parçası olarak CNN Türk, SKY Türk, TGRT ve Bloomberg isimli Türkiye’nin önde gelen televizyon kanallarında yayınlanacak programlara konuk olacak Bakan Üstel bugün (23 Ağustos 2011 Salı) İstanbul’a gidiyor. KKTC’nin sahip olduğu tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini anlatıp KKTC turizmi hakkında bilgi verecek olan Bakan Üstel Türk halkını tatillerini geçirmek üzere KKTC’ye davet edecek. İstanbul’daki programını tamamlamasının ardından Bakan Ünal Üstel, 25 Ağustos 2011 Perşembe günü KKTC’ye dönecek.

Fotoğraf: Çiğdem YURDAGEL

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz