"malatya Günleri" Hazırlığı Devam Ediyor

Ankara'da 18-22 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Malatya Tanıtım Günleri için hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Ankara'da 18-22 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Malatya Tanıtım Günleri için hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Vali Ulvi Saran, Valilik koordinesinde belediye, oda, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının işbirliği çerçevesinde düzenlenecek olan Malatya Tanıtım Günleri'nde ilin tanıtımı gerçekleştirileceğini ifade etti. 18-22 Nisan tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan Malatya Tanıtım Günleri ile Malatya'nın, folklorik, sanat, kültürel, ekonomik gelişmeleri ve ürünleri tanıtılacak. Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde 200'e yakın kuruluşun stant açması bekleniyor" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Geçen yıllar 4 gün düzenlenen tanıtım günleri programını bu yıl 5 gün'e çıkardıklarını söyleyen Vali Saran, tanıtım günlerine bakanların da katılacağı bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: