"Milletin rotasından şaşmadık"

AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, "AK Parti olarak milletin rotasından şaşmadık" dedi.

AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, 12 Haziran Genel Seçimleri kapsamında Tokat Merkeze bağlı Sevindik, Kızılöz, Kılıçlı ve Bakışlı Köylerine ziyarette bulundu. Ziyaretlere AK Parti Tokat İl Genel Meclisi Üyeleri, partililer ve AK Parti Köy temsilcileri katıldı.

Her köyde kadınların, çocukların tüm köy halkının yoğun ilgi ve coşkusuyla karşılanan Yüksel, AK Parti icraatlarını anlattı. 8.5 yılda köylere getirilen hizmetlerin artarak devam edeceğini belirten Yüksel, milletin kaynaklarını yine millet için kullandıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Dilek Yüksel konuşmasında şunlara yer verdi:

"2002 den önce ülke kaynakları, yani sizin alın teriniz emeğiniz birileri tarafından hortumlanıyordu. Ekmeğiniz sürekli küçülüyor birileri sürekli geleceğinizi ve geleceğimizi çalıyordu. Biz sizden aldığımız destekle o hortumları kestik. Ekmeğinizi büyütmek için, emeğinizin, alın terinizin karşılık bulması için her şeyi göze aldık. Çetelere, hırsızlara boyun eğmedik sizden aldığımız güçle dik durduk. KÖYDES dedik, BELDES dedik, projelerle köylerimizin içme suyu, yol yapımı gibi bir çok alt yapı sorununu çözdük ve de çözmeye devam edeceğiz. Bizden önceki hükümetler döneminde illere ilçelere bile götürülemeyen hizmetleri biz artık köylerimize siz kardeşlerimize bile getirebiliyoruz. Fark burada işte. Bakış açısında. Biz sizin dertlerinizi derdimiz bildik. Biz AK Parti İktidarı olarak Milletimizin bir ferdini diğerine tercih etmedik. Hizmetlerimizi, çalışmalarımızı bize oy versin vermesin tüm insanlarımıza ulaştırmaya çalıştık. Gücünü 74 milyon insanımızın birliğinden alan AK Parti İktidarı 'Etnik, bölgesel, dinsel milliyetçilik yapmamıştır. Temelinde aziz milletimizin sevgisi ve geleceğe dair Büyük Türkiye sevdası olan İktidarımız, diğer partiler gibi belli bir sınıfın, bölgenin, ya da etnik yapının üstünlüğünü, çetelerin, darbecilerin üstünlüğünü ve gücünü savunmadı. İşte fark burada"

Reklam
Reklam

12 Haziran genel seçimlerin bir milat olacağını belirten Yüksel, "12 Haziran seçimlerinde de aynı desteğe, milletin egemenliğine, çocuklarımızın aydınlık geleceğine AK Parti ile evet diyeceğiz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz