"Modern şehircilik anlayışında kaçak yapıya göz yumulmaz"

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, göreve başladığı günden bu yana kaçak ve ruhsatsız yapılaşmaya kesinlikle...

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, göreve başladığı günden bu yana kaçak ve ruhsatsız yapılaşmaya kesinlikle izin verilmediğini belirtti. Öztürk, “Modern şehircilik anlayışında kaçak yapılaşmaya asla göz yumulmaz. Kaçakla mücadele hususunda göreve geldiğimiz ilk günden başlayarak sürdürdüğümüz kararlı tutumdan taviz vermeksizin denetim çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.
Öte yandan, Mithatpaşa Mahallesinde ruhsatsız ve imara aykırı şekilde inşa edilmeye çalışılan iş yerine önce tüm yasal uyarılar yapıldı. İş yeri sahibinin uyarılara rağmen inşaata devam etmesi üzerine kaçak yapı doğrudan temin yöntemiyle ihale edilerek özel bir firmaya yıktırıldı. Bu arada, Fen İşleri Müdürlüğünün denetimleri sırasında Mıdık Mahallesi 11010 Sokak üzerinde yapılmaya çalışılan konut inşaatı, encümenin verdiği kararla belediye ekiplerince yıkıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz