"Mücadeledeki isteksizlik kanlı saldırıları artırdı"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı A. Kadir Üçkardeşler, “Bu zamana kadar, PKK terör...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı A. Kadir Üçkardeşler, “Bu zamana kadar, PKK terör örgütüyle mücadeledeki isteksizlik ve kayıtsızlık kanlı saldırıların kaygı verici bir noktaya ulaşmasına yol açmıştır” dedi.
Üçkardeşler, Hakkari’nin Çukurca ilçesinde, bir askeri konvoyun geçişi esnasında PKK’lı katiller tarafından gerçekleştirilen, 8 askerin ve bir köy korucusunun şehit düştüğü, 15 askerin yaralandığı hain saldırı ile ilgili mesaj yayınladı. Üçkardeşler, “Aziz milletimiz, hiç olmazsa bu Ramazan ayını huzur içinde geçirmek isterken, yeni bir faciayla ve insanlık düşmanı canilerin kanlı saldırısıyla sarsılmıştır. Acımız büyük, nefretimiz ve öfkemiz tarifsizdir. Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, silah arkadaşlarına ve milletimize başsağlığı diliyor, yaralıların da bir an önce sağlıklarına kavuşmasını niyaz ediyorum” açıklamasında bulundu.
Son yıllarda sürekli tırmanan kanlı terörün tahammül edilemez sınırları aştığını ifade eden Üçkardeşler, “Bu zamana kadar, PKK terör örgütüyle mücadeledeki isteksizlik ve kayıtsızlık kanlı saldırıların kaygı verici bir noktaya ulaşmasına yol açmıştır. Bölücülüğe verilen ümitler ve yıkım projesi kapsamında atılan tehlikeli adımlar ülkemizi bölünmenin ve dağılmanın eşiğine kadar savurmuştur. Fitne saçan, ayrımcılığı teşvik eden ve milli beklentilerle ihtilaflı politikalar, kandan beslenen canilerin eline koz vermiş ve alçak eylemlerine ivme kazandırmıştır.” diye konuştu.
MHP Adana İl Başkanı A. Kadir Üçkardeşler “Bölücü örgüte yönelik etkisiz mücadele, kanlı örgüte sürekli cüret kazandırmış, buna mukabil aziz Türk milleti ise evlatlarını kaybetmiştir. Artık bu sabır, oyalama politikalarından vazgeçilmeli ve katillere gereken ders verilmelidir. Çok geç de olsa sınır ötesine yönelik başlatılan hava operasyonu kara harekatıyla desteklenmeli, kesin netice alınmadan bitirilmemelidir” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz