"Muhalefet Hizmetlerin Önünü Tıkamakla Meşgul"

AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı Hidayet Şeker, muhalefet partilerinin iktidarın yaptığı hizmetlerin önünü tıkamakla...

AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı Hidayet Şeker, muhalefet partilerinin iktidarın yaptığı hizmetlerin önünü tıkamakla meşgul olduğunu söyledi.

Şeker, AK Parti İl Genel Meclis Grup Başkan Vekili İbrahim Gül ile birlikte Suphi Öner Öğretmenevi’nde düzenlediği basın toplantısında AK Parti’nin rakibinin yine kendisi olduğunu söyledi.

Cumhuriyet tarihinden bugüne kadar yapılmamış yatırımların AK Parti iktidarı döneminde gerçekleştirildiğini öne süren Şeker, "Muhalefet partileri ülkemiz adına yapılacak birçok yatırım ve hizmetin önünü tıkamakla meşgul oluyor. Biz yatırımları yaparken bir yandan da terörle uğraşıyoruz. Ancak yapılan bu çalışmalar terörden nemalanan kişileri rahatsız ediyor. Terör belasının biteceğinden kimsenin şüphesi olmasın.'' diye konuştu.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi'nin Mersin'e yaptığı çalışmaların hizmetten ziyade makyaj niteliğinde olduğunu savunan Şeker, "Hizmetlerle vatandaşın gözünü boyuyor. Asgari yapılması gereken hizmetleri bile yapmaktan acizler. Bu sorun sadece Mersin'in sorunu değildir. Bütün CHP'li belediyelerde aynı sorun var. AK Parti ile yönetilen illere bakılarak kıyaslama yapılabilir.'' dedi.
Şeker şöyle devam etti: “AK Parti olmazsa Akdeniz Oyunları Mersin'e nasıl gelirdi. Akdeniz oyunlarını Mersin'e ben getirdim diyeceğine gelmesine benimde katkım var dese bunu saygıyla karşılayacağız. Bir çok kişi ve kurumun bunda emeği olduğunu inkar edemeyiz. Macit Özcan'ın Akdeniz Oyunları'nı Mersin'e ben getirdim ifadesini talihsizlik olarak değerlendiriyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: