"Mühendislik Çözüm Noktası Masası oluşturacağız"

Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanlığı için adaylığını açıklayan Hayri Özturan, Pazar günü yapılacak seçimde...

Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanlığı için adaylığını açıklayan Hayri Özturan, Pazar günü yapılacak seçimde iş başına geldikleri takdirde, ‘Mühendislik Çözüm Noktası Masası’ oluşturacaklarını ve bu masa ile oda, üniversite ve sanayi işbirliği alanında somut adımlar atacaklarını söyledi.
Özturan, düzenlediği basın toplantısında. 15 Ocak Pazar günü yapılacak Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı Makine Mühendisleri Odası (MMO) Bursa Şubesi seçimlerinde adaylığını açıkladı. "Dünya değişiyor, Türkiye değişiyor, Odamız değişiyor" sloganıyla seçimlere hazırlanan Özturan, şunları dile getirdi: "Nitekim Birlik Grubu olarak odamız yönetiminde olduğumuz 2004-2006 döneminde yapılan Otomotiv Sempozyumu'nda ‘Devrim Otomobilini’ Bursa’ya getirerek yerli otomobil üretme düşüncesini kamuoyunun ve ülke yöneticilerinin gündemine getirmeyi başardık." dedi.
Pazar günü yapılacak seçimde iş başına geldikleri takdirde, ‘Mühendislik Çözüm Noktası Masası’ oluşturacaklarını ve bu masa ile oda, üniversite ve sanayi işbirliği alanında somut adımlar atacaklarını ifade eden Hayri Özturan, "Meslektaşlarımızın Mühendislik formasyonlarını geliştirmek için yoğun şekilde eğitim, kurs ve seminer çalışmaları yapacağız. Kentimizin sorunlarıyla yakından ilgilenip duyarlı bir yaklaşım sergileyeceğiz."
2004-2006 yılları arasında oda yönetimine geldiklerinde yaptıklarının hafızalarda yerini koruduğuna işaret eden Özturan, "2012-2014 çalışma dönemi için de stratejik hedeflerimizi önümüze koyduk. Bu hedeflerin ana teması; Üyelerimizin mesleki gelişimine katkı koymak ve kentimiz ile ülkemizin sorunlarına duyarlı projeler üretmektir. Başta üyelerimiz olmak üzere toplumun tüm kesimleri ile iletişim içinde olan bir yönetim performansı göstereceğiz. Tüm birikim ve enerjimiz ile meslektaşlarımıza destek olmayı kentimizin ve ülkemizin gelişimine katkı sağlamayı hedefliyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz