"Okumak her yaşta güzeldir"

Selçuklu Belediyesi Kütüphaneler Haftası dolayısıyla gerçekleştirdiği "Okumak her yaşta güzeldir" etkinlikleri kapsamında bir konferans düzenledi.

Selçuklu Belediye Başkan Vekili Ahmet Apalı, Konya Ticaret Odası'ndaki konferansta, okumanın insan için en etkili öğrenme yolu olduğunu söyledi.

Okumanın beyni beslediğini ve geliştirdiğini ifade eden Apalı, ''Okuyarak yetişmiş toplum başarılı ve güçlü olur. Selçuklu Belediyesi olarak okumaya büyük önem veriyoruz. Bu çerçevede çocuklarımızın ve öğrencilerimizin okumasına, okumaya teşvik edilmesine büyük önem gösteriyoruz. Amacımız öğrencilerimizin kitaba karşı sevgisini artırmak ve okumaya teşvik etmektir'' dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra Senia Demirci, okumanın önemini anlatan konferans verdi.

Okumanın insan için büyük bir önem arz ettiğini dile getiren Demirci, ''Dinimizde de bu konu önemle vurgulanmış'' dedi.

Demirci, konferansın ardından kitaplarını imzaladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz