"Pakistanlı Ahmet Kaya", Anafen Şubesinin Açılışını Yaptı

"Pakistanlı Ahmet Kaya" olarak bilinen Arsalan Nasır, Anafen Dersaneleri’nin Mediyeköy’deki şubesinin açılışında kurdele kesti.Mecidiyeköy Kaymakamı...

"Pakistanlı Ahmet Kaya" olarak bilinen Arsalan Nasır, Anafen Dersaneleri’nin Mediyeköy’deki şubesinin açılışında kurdele kesti.

Mecidiyeköy Kaymakamı Mehmet Öklü ve ilçe Eğitim Müdürü Gürbüz Ahbulut’un da katıldığı törene, Türk okulları öğrencileri damgasını vurdu.

Mecidiyeköy Belediyesi mehteran takımının da iştirak ettiği açılış töreninde Ahmet Kaya'nın 'Kafama Sıkar Giderim' adlı parçasını seslendiren Pakistan Türk Okulu öğrencisi Arsalan Nasır büyük beğeni topladı. Davetliler Pakistanlı Kaya’ya olan beğenilerini alkışlarla dile getirdi. Açılışta yanık sesi ise uzun hava ziyafeti çeken Kuzey Iraklı öğrenci de büyük ilgi gördü.

Reklam
Reklam

Daha sonra Pakistanlı Kaya diğer davetlilerle birlikte dersanenin açılış kurdelesini kesti.
Açılış töreninde duygularını dile getiren Pakistanlı Nasır, “Olimpiyatlarda Ahmet Kaya’nın 'Kafama Sıkar Giderim' parçasını seslendireceğim. Türk halkı beni ve şarkımı beğendi. Bu kadar ilginin olacağı bilmiyordum. Türk insanı beni çok sevdi. Sesimi de çok beğendi. Hepsine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Açılışa katılan konuk öğrenciler daha sonra bazı Türkçe parçaları seslendirdi. Türkiye ile ilgili duygularını da dile getiren öğrenciler, İstanbul, Boğazı'nı, İstanbul’u, Türk halkı ve Türkiye’yi çok beğendiklerini dile getirdiler.

Konuk öğrenciler, ziyaretlerinin sonunda "Yeni Bir Dünya" şarkısını birlikte seslendirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: