"Peygamber Efendimiz Hayatın Her Alanında"

Ankara Çalışanları Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (AKÇADER) bayanlar kulübü, 'Hayatın her alanında Peygamber Efendimiz'in...

Ankara Çalışanları Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (AKÇADER) bayanlar kulübü, 'Hayatın her alanında Peygamber Efendimiz'in (sav) getirdiği evrensel değerlere duyulan ihtiyaç' konulu program düzenledi.

AKÇADER Bayanlar Kulübü Başkanı Elif Çetinkaya, "Her geçen gün Peygamber Efendimizin sünnetine daha çok ihtiyacımız var." dedi. Çetinkaya, çeşitli meslekten insanların Peygamber Efendimizden aldıkları evrensel değerlerin mesleğini yaparken hayatlarına uygulamalarının önemine değindi. Elif Çetinkaya, bundan sonraki programlarda toplumun çekirdeğini oluşturan, ailenin önemini vurgulayan aile içi iletişim programları yaparak toplumu bilinçlendirmeye devam edeceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Tiyatro gösterisinin de yapıldığı programda, katılımcıların görüşleri alındı. Katılımcılar AKÇADER tarafından yapılan programı ilgiyle izlediklerini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz