"Ramazanda kardeşlik bağları yoğunluk kazanıyor"

Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş, Ramazan ayında kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığını söyledi.Med–Mar Mermercilik...

Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş, Ramazan ayında kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığını söyledi.
Med–Mar Mermercilik A.Ş. ve Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Taşucu Belde Belediyesi işbirliği ile iftar yemeği düzenlendi. Cumhuriyet mahallesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine yaklaşık bin 500 kişi katıldı. İftarda, Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş, Med–Mar Madencilik yetkilileri, Belediye Meclis üyeleri de hazır bulundu.
Başkan Açıkbaş, iftar yemeğinin sonunda yaptığı açıklamada, iftar yemeğine destek veren Med–Mar yetkililerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Ramazan ayında toplumsal dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığını Başkan Açıkbaş, manevi duyguların da arttığını ifade etti.
Açıkbaş, Ramazan ayında insanlar üzerinde ahlaki ve manevi duyguların da çok yoğun olduğunu sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz