"Sanal dünya çok yakın zamanda çiçek açacak"

İnterflora Çiçekçiler Derneği Onursal Başkanı Gazi Doğan, internet üzerinden yapılan çiçek satışlarını arttırmak için çalışmalar...

İnterflora Çiçekçiler Derneği Onursal Başkanı Gazi Doğan, internet üzerinden yapılan çiçek satışlarını arttırmak için çalışmalar yürüttüklerini belirterek “Sanal dünya çok yakın zamanda çiçek açacak.” dedi.
Merkezi Zürih’te bulunan ve 143 ülkenin üyesi olduğu İnterflora Çiçekçiler Derneği’nin 2013 yılında yapılacak kongresinde genel başkanlığa aday olduğunu açıklayan Gazi Doğan, seçim çalışmalarının startını vermek için çok sayıda çiçekçi ile birlikte Gaziantep’e geldi.
Gaziantep'te Gözde çiçekçilik sahibi Hasan Polat’ı ziyaret eden İnterflora üyeleri, burada Türkiye’de çiçekçiliğinin sorunları ve yapılması gereken çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Genel başkanlık görevine tekrar seçilmesi halinde çiçek satışlarının internet üzerinden daha fazla yapılabilmesi için çeşitli çalışmalar yürüteceklerini belirtti.
Gözde çiçekçilik sahibi Hasan Polat ise çiçekçilik sektöründe gerekli alt yapının oluşturularak İnterflora üyelerine daha uygun fiyatlarla satış yapma imkanının sağlanması gerektiğini vurguladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: