"Sanayi Sitesi, Antalya’ya yakışır hale gelecek"

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi’ni şehre yakışır hale getirmek için yönetici...

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi’ni şehre yakışır hale getirmek için yönetici ve esnafla uyum içinde çalıştıklarını söyledi.
Akdeniz Sanayi Sitesi’ni ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Kooperatif Başkanı Mehmet Öztürk’ün işyerinde esnafla bir araya geldi. Sanayi esnafının taleplerini dinleyen Başkan Tütüncü, esnafın, hem sanayi sitesiyle hem de yaşadıkları mahallelerle ilgili sorularını cevaplandırdı. Sanayinin problemlerinin çözümüne büyük önem verdiklerini belirten Tütüncü, sanayiyi Antalya’ya yaraşır hale getirmek için yöneticileriyle, esnafıyla uyum içerisinde çalıştıklarını belirtti.
Akdeniz Sanayi Sitesi’nde yaptıkları hizmetlere de değinen Tütüncü, bölgede 3 milyon TL’lik asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini, ekonomik ömrünü tamamlayan yolları da önümüzdeki süreçte asfaltlayacaklarını müjdeledi. Sanayide 8 dönümlük alanı da park haline getirdiklerini anlatan Tütüncü, "Hurda işgalindeki 75. Yıl Caddesi’nde başlattığımız peyzaj çalışmaları da devam ediyor. 2 kilometrelik alanı kapsayan yeşil alan çalışmasıyla sanayiye güzel bir vitrin kazandıracağız." dedi.
Sanayi Sitesinin Antalya ile bağlantısını sağlayan 75. Yıl Caddesindeki Sütsan kavşağının yeniden yapılmasını sağladıklarını belirten Tütüncü, "75. Yıl Caddesinde gece aydınlatma olmaması sorunu, TEDAŞ ile yaptığımız görüşmeler neticesinde çözüldü. Şimdi sanayi ışıl ışıl oldu. Bölgedeki 100 dönümlük arazide yaşanan gecekondu probleminde de çözüm aşaması noktasına geldik." diye konuştu.
Kooperatif Başkanı Öztürk, ziyaretin anısına Başkan Tütüncü’ye tablo hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz