"Selim, Değişen Türkiye’ye Ayak Uydurdu"

Kars'ın Selim ilçesi Belediye Başkanı Muhittin Yücel, yerinde hizmetlerle değişen Türkiye'ye ayak uydurduklarını ve gün...

Kars'ın Selim ilçesi Belediye Başkanı Muhittin Yücel, yerinde hizmetlerle değişen Türkiye'ye ayak uydurduklarını ve gün geçtikçe büyüyen ilçelerinin daha modern bir çehreye kavuşması için çalıştıklarını söyledi.

Ata sporu cirit denilince akla gelen Kars'ın Selim ilçe Belediye Başkanı Yücel, Selim’in değişen çehresi için yönetimi devraldıkları gün çalışmaya başladıklarını ve ilçede çok ciddi projelere imza attıklarını belirtti. İlk olarak yağmur ve kar altında çamurdan geçilmeyen yolları parke taşlarla donatmaya başladıklarını ve bu sorunun çözüm aşamasında her sene 10-15 km yol yaptıklarını aktardı.

Reklam
Reklam

Belediyeciliğin sadece alt yapı ya da üst yapı ile ilgili olmadığını da vurgulayan Başkan Yücel, vatandaşın ihtiyaç duyduğu her anda hizmet sunmayı gaye edindiklerini bu manada kendilerine gelen gerek dini anlamda gerekse sosyal ihtiyaçlar anlamında imkanlarını seferber ettiklerini dile getirdi. Bu bağlamda cumhuriyet mahallesinde bulunan cumhuriyet camisinin çatısının çok kötü ve kullanılmaz durumda olduğunun kendilerine iletildiğini ve başlattıkları çalışmada çatısı değiştirilen caminin bahçesinin de bir mabede yakışacak halde getirildiğini kaydetti.

İSTANBUL’DA TAHTAKALE KARS’TA SELİM

Başkan Yücel bu çalışmalarına paralel olarak hayvan borsasının kalbinin attığı yer dediği ilçesinin, İstanbul’un Tahtakalesi ne ise Kars’taki hayvan borsası açısından Selim’inde o olduğunun altını çizerek, "İlçemizin hayvancılığında ciddi sıkıntılar vardı. Pazarlama ve pazar yeri konusunda ciddi sorunlarla karşı karşıyaydık. Bizler bu sıkıntıyı gördüğümüz için SERKA ile işbirliği yaparak bir proje gerçekleştirdik ve 3 ay içerisinde projeyi hayata geçirdik. Bölgenin en iyi hayvan pazarı, mezbahana, kesimhane, soğuk hava deposunu hizmete sunduk." dedi.

Reklam
Reklam

Bir işi yapmak önemli değil önemli olan layıkıyla yapmaktır diyen Başkan Yücel, bütün işlerinde çok titiz davrandığını yaptıkları işlerde bir deformasyon bozukluk olmadığını hatırlatarak, “Bizler işimizi yaparken çok itinalı, özverili yapıyoruz ve işin takipçisiyiz. Bir işe başlarken göz boyayıp geçeyim değil, bütün anlamıyla her şeyi eksiksiz yapmayı amaç ediniyoruz.”şeklinde konuştu.

Başkan Yücel, taşımacılıkta ise 38 tane M29 otobüs ile sabah saat 6:00 da başlayan seferlerle akşam saat 17:00’a kadar vatandaşa hizmet sunduklarını bu imkanın bir çok ilçede mevcut olmadığını da kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: