"tarım Ve İnsan" Fotoğraf Yarışması Başvuruları Başladı

Fotoğraf severlerin büyük ilgi gösterdiği "Tarım ve İnsan" konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması'na başvurular başladı.

Fotoğraf severlerin büyük ilgi gösterdiği "Tarım ve İnsan" konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması'na başvurular başladı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın geleneksel hale getirdiği ve DenizBank'ın katkılarıyla gerçekleştirilen yarışmanın bu yıl 4.sü düzenlenecek. Yarışmaya 7'den 70'e herkes başvurabilecek. Büyük ilgi gören yarışmaya, genel, çiftçi-üretici, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve DenizBank personeli olmak üzere 5 ayrı kategoride başvurular kabul edilecek.

KATILIM İÇİN SON TARİH 13 TEMMUZ

Reklam
Reklam

Yarışmaya katılmak isteyenler, 13 Temmuz 2012 tarihine kadar başvuruda bulunabilecekler. 24-27 Temmuz tarihleri arasında ise, sonuçlar kamuoyuna açıklanacak. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nın ödül töreni, ekim ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Bir önceki senenin sergilenmeye değer bulunan eserlerinin de, her yıl çeşitli illerimizde sergilenerek görücüye çıkarıldığı yarışmada, dereceye girenlere toplamda 15 bin lira ödül verilecek. Genel kategori birincisi 4 bin lira, ikincisi 3 bin lira, üçüncüsü ise 2 bin liralık ödülün sahibi olacak. Yarışmada çiftçi-üretici, öğrenci, bakanlık personeli kategorilerinde ödüle layık görülen fotoğraf sahipleri 2'şer bin liralık ödülü almaya hak kazanacaklar.

Amatör ve profesyonel tüm fotoğraf severlerin katılabileceği yarışmanın başvuru formu ve katılım koşullarına Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın web sitesinden ulaşılabiliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz