"Toroslar Belediyesindeki atölyeler fabrika gibi çalışıyor"

Mersin’in merkez Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Destek Hizmetler Müdürlüğüne bağlı atölyelerin fabrika gibi çalıştığını...

Mersin’in merkez Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Destek Hizmetler Müdürlüğüne bağlı atölyelerin fabrika gibi çalıştığını söyledi.
Tuna, atölyelerde üretilen araç ve gereçlerin ilçe genelindeki park ve yeşil alanlar, okul, cami, site gibi yerlerde monte edilerek hizmete sunulduğunu belirtti.
Yapılan imalat ve onarım ile hizmeti asgari maliyetle gerçekleştirdiklerini ifade eden Tuna, üretilen malzemelerin ilçenin daha modern bir hale gelmesi için kullanıldığını vurguladı.
“Satın almak yerine, kendi malzememizi kendimiz üretiyoruz” diyen Tuna şöyle devam etti: “Atölyemizde üretim seri bir şekilde gerçekleştiriliyor. Üretilen malzemeler hem çok kaliteli hem de maliyeti çok ucuz. Ayrıca Belediye araç ve gereçlerimizi kendi imkanlarımızla atölyelerimizde onarıp en az masrafla en güzel şekilde yeniden hizmete sunuyoruz. Böylece, gelirlerimizi israf etmeden, hizmete dönüştürmekte ve milli ekonomiye de katkıda bulunmaktayız.”
Vatandaşlardan parklara sahip çıkmalarını isteyen Tuna; “Halkımızın dinlenmesi, çocuklarımızın oynayabilmesi ve yeşil alanın çoğalması için yeni parklar yapıyoruz. Yaptığımız parklara atölyelerimizde ürettiğimiz aydınlatma direkleri, çöp kovaları ve oturma banklarını yerleştiriyoruz. Ancak bunların tahrip edildiğini üzülerek görüyoruz.Hizmeti yapmak kadar korumakta önemli. Vatandaşlarımızdan bu konuda destek istiyoruz” ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz