"Tüzüğe evet veya hayır diyenlerin hiçbirinin CHP'li olduklarından endişem yok"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tüzük değişikliğinin ardından muhalefete barış eli uzattı. Kılıçdaroğlu, tüzük değişikliği...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tüzük değişikliğinin ardından muhalefete barış eli uzattı. Kılıçdaroğlu, tüzük değişikliği için evet veya hayır diyenlerin hiçbirinin CHP'li olduklarından endişesi bulunmadığını söyledi.

Tüzükte 9 maddenin değiştirilmesinin, reddedilmesinin ardından bir teşekkür konuşması yapan Kılıçdaroğlu, "Bir şeyin altını özenle çiziyorum. İki kurultayın toplanmasına vesile olan 362 kişinin CHP'li olmalarından en ufak şüphem yoktur. Evet veya hayır diyenlerin hiç birinden, CHP'li olduklarından da endişem yoktur. Bütün eleştiriler başım üstündedir. Biz bir örgütüz. Ulu çınarız. O çınarın dalları, kökleri Türkiye Cumhuriyeti'nin bütün coğrafyasında vardır." dedi.

Reklam
Reklam

Hiç kimseyi ötekileştirmediklerini vurgulayan Kılıçdaroğlu, herkesin eleştirilerini bütün dikkatle okuduğunu, kendisini eleştirenlerin özellikle bilmesini istediğini kaydetti. Kurultayın, sağlıklı geçmesinden son derece mutlu olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Hiç kimsenin endişesi olmasın, CHP halkın partisi olacaktır. Çağdaş bir sosyal demokrat parti olacaktır. Geçmişteki tüzüğü ben yapmadım, altında imzam yoktur. Geçmişten ders alarak geleceğe bakacağız. Hedefimiz, CHP'nin iktidar olması için çalışmak, bana ve herkese görev düşüyor. Çağdaş bir Türkiye için çalışacağız. Umudumuz, yolumuz budur, herkese başarılar diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti için mücadele eden bir CHP olsun." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz