"Valilik kupası" futbol turnuvası

Elazığ Valiliği Kurumlar Arası Futbol Turnuvası sona erdi. Kupa İl Emniyet Müdürlüğünün oldu

12 Haziran – 02 Temmuz tarihleri arasında oynanan ve 32 Kurum takımının mücadele ettiği Elazığ Valiliği 2012 Yılı Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında Fırat Üniversitesi’ni 2-0 yenen İl Emniyet Müdürlüğü Şampiyonluğunu ilân etti.

Dün akşam Sentetik Çim Saha’da oynanan final karşılaşması ile sona eren Valilik Kupası’nı, İl Emniyet Müdürlüğü Futbol Takımı kazandı.

Maçın adından yapılan kupa törenine Elazığ Valisi Muammer Erol, Vali Yardımcısı Altuğ Çağlar, İl Özel İdare Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Aydın Kara, İl Emniyet Müdürü Ayhan Buran, Kurum temsilcileri ile Spor Taban Birlikleri temsilcileri katıldılar.

Reklam
Reklam

Şampiyon olan İl Emniyet Müdürlüğü kupasını Vali Muammer Erol’dan aldı. İkinci olan Fırat Üniversitesi ödülünü İl Emniyet Müdürü Ayhan Buran’ın elinden alırken üçüncü olan DSİ 9. Bölge Müdürlüğüne ise ödülünü İl Özel İdare Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu tarafından verildi. Ayrıca ilk üçe giren takımlara Vali Erol tarafından birer adet eşofman takımı hediye edildi.

Kupa töreninde bir konuşma yapan Vali Erol; “Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında dereceye giren takımları tebrik ediyorum. Kurumlarımızın kaynaşması ve performanslarının arttırılması açısından bu turnuvanın verimli olduğunu düşünüyorum. Sosyal etkinliklerin verimli kullanılması adına yapılan bu organizasyonda emeği geçenleri tebrik ediyorum” dedi.

Programda söz alan Elazığ ASKF Başkanı Şahin Şerifoğulları ise “Bizlere bu organizasyonun yapılmasında her türlü desteği veren Sayın Valimiz Muammer Erol’a teşekkür ediyorum. Turnuvamız gayet centilmence geçmiştir. İnşallah önümüzdeki yıllar bu turnuva geleneksel hale gelerek devam eder. Ben turnuvaya katılan tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Kupa töreni sonrasında Valilik ve Kurum Müdürlerinden oluşan bir takım ile Spor Taban Birliklerinin oluşturduğu takım dostluk maçı yaptı. Dostluk maçıyla turnuva son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: