Rabia Bebek Bakan Kılıç’ın Burnunu Sıktı

Kucağına aldığı Rabia isimli bebek, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın burnunu sıktı.İstanbul’da “Yöresel Günler...

Kucağına aldığı Rabia isimli bebek, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın burnunu sıktı.

İstanbul’da “Yöresel Günler ve Ürünler” etkinliğine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Gurbette bulunan Samsunlular, hemşerileri Bakan Kılıç’la fotoğraf çektirmek için sıraya girdiler. Kucağına verilen bir bebeği seven Bakan Suat Kılıç, “Bunun adı ne?” diye sordu. Ailesi de, “İsmi Hayrünnisa Gül Macit. 6 aylık” dedi. Hayrünnisa Gül ismi Bakan Kılıç’ı şaşırttı. Bakanın şaşırdığını gören aile, “Sayın Bakanım bizler aile olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül’ü ve eşi Hanımefendi Hayrünnisa Gül’ü çok seviyoruz ve takdir ediyoruz. Eğer çocuğumuz olursa hanımefendinin ismini koymak için düşünmüştük. Şükürler olsun 6 ay önce dünyaya gelen çocuğumuza onun adını verdik” diye konuştu. Bakan Kılıç da isminin hayırlı olması, başarılı, sağlıklı bir yaşam diledi.

Reklam
Reklam

Bir başka aile ise Bakan Kılıç’a 6 aylık olan kızları Rabia Çınar’ı verdi. Rabia ise uslu durmayarak Bakan Kılıç’ın burnunu sıktı. Bu tablo ise yıllar önce Türkiye ziyaretinde Amerika Devlet Başkanı Bill Clinton’un burnunu sıkan “Erkan bebeği” akıllara getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: