Rabia Kadıoğlu Parkı Açıldı

Bayburt Belediyesi ile Esenyurt Belediyesi arasında yapılan protokol gereği yapımı tamamlanan Bayburt Belediyesi Rabia Kadıoğlu Parkı hizmete açıldı.

Bayburt Belediyesi ile Esenyurt Belediyesi arasında yapılan protokol gereği yapımı tamamlanan Bayburt Belediyesi Rabia Kadıoğlu Parkı hizmete açıldı.

Açılışa Bayburt Valisi Hasan İpek, AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Raci Bayrak, AK Parti İl Başkanı Yusuf Elçi, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Vali İpek, açılışta yaptığı konuşmada, Çoruh'un turizme kazandırılması adına parkın açılışında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bayburt'un Türkiye'nin son 10 yıldaki ciddi atılımları ve gelişimine ayak uydurması gerekiyor. Bayburt'u sevenler ve Bayburt'a gönül veren diğer belediye başkanlarımız, diğer şehirlerde yaşayan Bayburtlular tarafından bu hizmetler yapılıyor. Hepsine gerçekten çok teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu ise bu güzelliklerin oluşmasında Bayburtluların çok emeği olduğunu ifade ederek, "Bayburtlulardan bir tanesi de benim eşim, dolayısıyla onun için buraya geldik. Ama şunu söylemek istiyorum ki buranın asıl mimarı Bayburt Belediye Başkanı'dır" diye konuştu.

Belediye Başkanı Polat, Bayburt Belediyesi'nin kısıtlı imkanları nedeniyle İstanbul'a giderek destek bulduklarını kaydederek, "Kendi gücümüz, kendi bütçemiz yoksa eşimiz, dostumuz, ahbaplarımız var. Projelerimizi çizdik, onların yanına gittik. Oradaki sivil toplum kuruluşlarımızın desteğini aldık. Bu gün açılışını yaptığımız Rabia Kadıoğlu Parkı da bu desteklerle yapılan bir parktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu'na hemşehrilik beratı ve plaket verildi.

Halk oyunları gösterilerinin ardından parkın açılışı yapıldı.

Muhabir : Fatih Mehmet özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz