Rabia Kadıoğlu Parkı'nın Ikinci Etabı Tamamlandı

Bayburt'ta yapımı devam eden Rabia Kadıoğlu Parkı'nın ikinci etabı tamamladı.

Bayburt'ta yapımı devam eden Rabia Kadıoğlu Parkı'nın ikinci etabı tamamladı.

Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Esenyurt Belediyesi'nin katkılarıyla yaptırılan ve ikinci etap çalışmaları tamamlanan Rabia Kadıoğlu Parkı'nda incelemelerde bulundu.

Polat, birinci etabı haziran ayında tamamlanan parkta, temmuz ayında başlayan ikinci etap çalışmalarının da tamamlandığını belirterek, "Çoruh'un her iki yakasını uzun vadede halkımızın kullanımına açmayı planlıyoruz. Desteklerinden dolayı Esenyurt Belediyesi'ne teşekkür ediyorum. Kardeş belediyecilik böyle olur" dedi.

Reklam
Reklam

Bayburt'un turizme ve üniversiteye altyapı teşkil edecek yatırımlara muhtaç olduğunu ifade eden Polat, "Bizde yatırımlarımızı yaparken, bu iki unsura dikkat etmeye gayret ediyoruz. Bu çalışma gerçekten Bayburt'ta yapılmış en seviyeli ve standardı en yüksek peyzaj çalışmasıdır" diye konuştu.

Muhabir: Fatih Mehmet Özcan / Atilla Kurtoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: