Rabia Kazan'ı hiç böyle görmediniz

Bir dönem Mehmet Ali Ağca ile nişanlandığı haberleriyle Türkiye gündemini uzun süre işgal eden Rabia Kazan Licuirsi, farklı bir imaja büründü.

Daha sonra bir İtalyan ile evlenen ve Licuirsi soyadını alan Rabia Kazan, ABD’nin New York kentinde rejim karşıtı yayım yapan bir İran dergisine görenleri şaşırtacak pozlar verdi.

[

](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/rabia-kazani-hic-boyle-gormediniz-rabia-kazani-hic-boyle-gormediniz/8061/205759/sayfa/1/)

İtalya’dan ABD’ye gelmeden birkaç ay önce başörtüsünü çıkaran, Aralık 2009’dan beri BM’nin merkezinde WFUNA bölümünde dünya çocukları ve kadınları için gönüllü çalışan Kazan, “Başörtüye ve takanlara saygım var ama ben şimdi böyle kendimi daha rahat hissediyorum” diyor.

Reklam
Reklam

Başını açtığından ailesinin haberinin olmadığı öğrenilen Kazan’ı, İtalyan eşi Türkan Şoray’a benzetiyormuş. Daha önce İran’da “Tahran’ın Melekleri” isimli Farsça bir roman çıkaran Kazan, Amerika’daki İranlılar tarafından tanınıyor. Kazan şimdi ABD’de ata biniyor, piyano dersleri ve yazarlık eğitimi alıyor. (İHA)

[Onu hiç böyle görmediniz](http://video.mynet.com/habervideo/Onu-hic-boyle-gormediniz/1239947/ "Onu hiç böyle görmediniz") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")
Anahtar Kelimeler: