Radyo Cihan Bitlis ve Tatvan'da da yayına başladı

Radyo Cihan hizmete girdikten sonra Bitlis ve Tatvan'da da bu alanda büyük bir açığı kapatmış...

Radyo Cihan hizmete girdikten sonra Bitlis ve Tatvan'da da bu alanda büyük bir açığı kapatmış oldu. Radyo, yayına girdiği günden beri büyük heyecan uyandırdı.
Yeni bir radyonun yayın hayatına başlamasından dolayı vatandaşlar sevinçlerini dile getirdiler. Radyonun yayına girmesi ile esnaf ve araç sahipleri tarafından dinlendiği gözlendi. Radyo Cihan Bitlis ve Tatvan'da 105.2 frekansından hizmet verecek.
'Bu Sesi Herkes Duymalı' sloganı ile yola çıkan Radyo Cihan, Bitlis ve Tatvan'da da beğeni ile dinlemeye başlandı. Bitlis ve Tatvan halkı, iş yerlerinde ve arabalarında 105.2 frekansından Radyo Cihan'ı dinlemenin mutluluğunu yaşıyor.
Radyo Cihan, Kürsüden Gönüllere, Minberden Yükselen Ses, Gurbet Solukları gibi programları ile tüm Türkiye'de olduğu gibi Bitlis ve Tatvan'da de beğeni topluyor. Bitlis ve Tatvanda üç gündür dinlenmeye başlayan Radyo Cihan için vatandaşlar, "Mübarek Ramazan ayına denk gelmesi bizler için çok iyi olmuştur. Manevi olarak bizlere çok katkısı olacaktır. Beğeni ile vaazları dinliyoruz. Büyük bir eksiklikti. Bu vesile ile bu eksiklikte giderilmiş oldu. Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendinin uzun yıllar minberden irşad ettiği heyecanlı ve duygu yüklü hutbeleri Radyo Cihan'dan dinleme imkanı bulmanın mutluluğu içindeyiz." dediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz