Radyocular Sahnede

Bağcılar Belediyesi’nin her gün 3 bin kişinin iftar yaptığı ‘Ramazan Çadırı-İrfan Sofrası’ndaki programlarına birbirinden ünlü...

Bağcılar Belediyesi’nin her gün 3 bin kişinin iftar yaptığı ‘Ramazan Çadırı-İrfan Sofrası’ndaki programlarına birbirinden ünlü ve deneyimli radyo sunucuları renk ve heyecan katıyor. Programın başından sonuna kadar izleyicinin nabzını tutan sunucular, heyecanın son dakikaya kadar devam etmesi için çaba gösteriyor.

Bağcılar Belediyesi’nin, her yıl olduğu gibi bu yılda ‘Ramazan Bağcılar’da Farklı Yaşanır’ sloganıyla düzenlediği ‘Ramazan Çadırı-İrfan Sofrası’ programlarına ilgi her geçen yıl daha da artıyor. Bu yıl da 3 bin kişinin orucunu açmak için bir araya geldiği çadırda düzenlenen iftar programları, başladığı günden itibaren büyük ilgi görüyor. İftarda her kesimden ve her yaştan Bağcılarlıyı Wi-Fi’li, klimalı ve güvenlik kameralı çadırda buluşturan programlarda deneyimli ve tanınmış radyocular da sunuculuk yapıyor.

Reklam
Reklam

Her programın vazgeçilmezlerinden olan sunucular deneyimleriyle davetlilere renkli saatler yaşatıyor. Davetlilerin programın başından sonuna kadar ilgisini ve dikkatini toplayan sunucular, programları renklendiriyor. ‘Ramazan Sofrası-İftar Çadırı’ programlarının ilgiyle izlenmesinde önemli rol oynayan sunucular, radyo programlarına kattıkları heyecanı Bağcılar’daki iftar çadırına da taşıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: