Radyofrekans Yöntemi İle Daha Genç Cilt

Medical Park Samsun Hastanesi Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı Dr. Yüksel Oltulu “Radyofrekans Yöntemi” hakkında...

Medical Park Samsun Hastanesi Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı Dr. Yüksel Oltulu “Radyofrekans Yöntemi” hakkında bilgi verdi.

Dr. Oltulu yaptığı açıklamada, “Radyofrekans uygulaması ile hücre metabolizması hızlanır ve bölgedeki kan dolaşımı artar. Yağ hücreleri parçalanır, sorunlu bölgedeki dalgalı görünüm önemli ölçüde hafifler. Ağrısız olan bu uygulama ile dokuda belirgin bir sıkılaşma ve yağ hacminde azalma elde edilir” dedi.

Radyofrekans yöntemi sayesinde cildinin daha genç göründüğünü söyleyen Dr. Oltulu, “Radyofrekans yöntemi sadece yüz sarkmaları ve kırışıklıklar için değil, kollardaki gevşemelere, çene altı bölgesinin toparlanmasına, bölgesel incelmelere (kollar, bacaklar, karın, bel bölgesi, kalçalar), selülit tedavisi ve ameliyatsız cilt germede de kullanılmaktadır” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Uzm. Dr. Yüksel Oltulu, “Vücut uygulamalarında özellikle kalça ve üst bacaklar gözle görünür bir şekilde gençleşir, gerilir ve basenler yukarı kalkar, kollardaki sarkmalar bel ve karın bölgesindeki gevşemeler toparlanmaktadır. Daha sıkı, düzgün bir cilt ile genel bir toparlanma ve incelme sağlanır” şeklinde konuştu.

Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı Dr. Yüksel Oltulu şöyle devam etti: “Radyofrekans uygulanması çok kolay ve hasta açısından oldukça konforlu bir yöntemdir. Muayenehane şartlarında rahatlıkla yapılır. Hastaneye yatmayı gerektirmez. Çoğunlukla genel anestezi almanıza gerek yoktur. İşlem bittikten sonra normal yaşantınıza hemen dönebilirsiniz. Yemede, içmede, günlük aktivitelerinizde herhangi bir kısıtlama söz konusu değildir, işinize hemen gidebilirsiniz. Genellikle antibiyotik, hatta ağrı kesici kullanmaya bile gerek kalmamaktadır.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: