Rafet angın unutulmadı

İlk Öğretmenler Gününde yılın Öğretmeni seçilen Rafet ANGIN, mezarı başında anıldı!..

Cumhuriyetimizin ilk kadın öğretmenlerinden ve “ilk Öğretmenler Gününde yılın Öğretmeni “ seçilen Rafet ANGIN,Beşiktaş–Ortaköy’de bulunan mezarı başında anıldı!..

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile,Ortaköy’deki mezarı başında anılan Atatürk’ün tarih Öğretmeni ol ,sözünü dinleyip tarih öğretmeni olan,30 Ocak 2010’da kaybettiğimiz ,kendini eğitime adamış,1981 yılında ilk öğretmenler gününde “yılın öğretmeni “seçilen Rafet ANGIN’ın mezar ziyaretini organize eden İSÖS Gönüllüsü ve ALO AFİŞ Yön.Kurulu Üyesi Ali GÜNDÜZ ile Zeytinburnu –Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye POLAT,Huzurevleri ve Yaşlılara Yardım Derneği Başkanı Perihan AKGÜN,İstanbul Özürlülerspor (İSÖS) Kulüp Müdürü Nail KARABULUT ve İSÖS Eski Başkanı Ahmet KORKMAZ ile sevenleri katıldı.

Reklam
Reklam

Mezarı başında konuşan Ali GÜNDÜZ “ Rafet ANGIN’ın Atatürk’ü çok sevdiği için bu defa mezarını Atatürklü Türk Bayrakları ile donattık”,vefatından beri 24 kasımlarda ve ölüm yıldönümlerinde geldiğini ifade edip,”Başöğretmen Atatürk ve ebediyete intikal etmiş ,tüm öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyor,yaşayan ve görevde bulunan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım” dedi..

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: