Rafet El Roman Hayranlarına Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

21. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ile Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivalinde sahne...

21. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ile Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivalinde sahne alan pop sanatçısı Rafet El Roman, Malatyalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Kayısı Festivali’nin dördüncü gününde Türk Halk Müziğinin ünlü sesi Selahattin Alpay ile Pop müziğin sevilen ismi Rafet El Roman sahneye çıktı. Gece, sahneye ilk olarak Malatyalı Türk Halk Müziği sanatçısı Selahattin Alpay çıktı. 13 yıl sonra Malatyalılarla buluşmanın mutluluğunu yaşadığını kaydeden Alpay, türküleriyle vatandaşlara keyifli dakikalar yaşattı. Konser sonrası Vali Vasip Şahin ile Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Selahattin Alpay’a kristal kayısı plaketi ile kayısı takdim etti.

Reklam
Reklam

Festivalde saha sonra Pop müziğin sevilen ismi Rafet El Roman sahneye çıktı. Şarkılarını seslendiren Rafet El Roman, Malatyalılara unutulmaz bir gece yaşattı. “Kalbine Sürgün” şarkısını Ezo ile seslendiren El Roman, sahnede çiftetelli oynadı.

Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ceyhan ile Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, Rafet El Roman’a konser sonrası kristal kayısı plaketi ve kayısı takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: