Rafet Ünal Göreve İade Edildi

Bir süre önce görevden alınan Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal, İçişleri Bakanlığı’nın yazısıyla tekrar göreve...

Bir süre önce görevden alınan Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal, İçişleri Bakanlığı’nın yazısıyla tekrar göreve başladı.

Hakkındaki bazı iddialar nedeniyle 25 Ağustos’ta İçişleri Bakanlığı’nın kararıyla geçici olarak görevden uzaklaştırılan Ilıca Belde Belediye Başkanı Rafet Ünal, tekrar görevine döndü. İçişleri Bakanlığı’ndan Manavgat Kaymakamlığı’na gelen göreve iade yazısı dün öğle saatlerinde Ilıca Belediyesi’ne ve Başkan Rafet Ünal’a tebliğ edildi.

Bakanlığın yazısıyla birlikte tekrar göreve başlayan Rafet Ünal’ın belediyede ayrı kaldığı süreçte yapılan gereken işlerle ilgili toplantılar yaptığı ve hizmetlerin aksamadan sürdürülmesi ve beldeye yapılacak yatırımlarla ilgili gerekli talimatları verdiği öğrenildi. Geçici olarak görevden uzaklaştırılmayı bir yol kazası olarak nitelendirdiği öğrenilen Başkan Rafet Ünal’ın bir basın toplantısı yapacağı bildirildi.

Reklam
Reklam

25 Ağustos’ta görevden alınan Rafet Ünal’ın yerine Ilıca Belediye Meclisi başkanvekilliğine Bekir Çakar’ı seçmişti

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: