Rahime Batu Koleji masa tenisinde bölge şampiyonu

Malatya Özel Rahime Batu İlköğretim Okulu, Elazığ’da düzenlenen Masa Tenisi Bölge Şampiyonası’nda birinci oldu.Özel Rahime...

Malatya Özel Rahime Batu İlköğretim Okulu, Elazığ’da düzenlenen Masa Tenisi Bölge Şampiyonası’nda birinci oldu.

Özel Rahime Batu İlköğretim Okulu Müdürü Haşim Tezcan, 16 - 18 Mart tarihleri arasında 18 ilin katılımıyla Elazığ’da yapılan bölge turnuvasında takım halinde birinci olduklarını belirtti. Şampiyonlukta katkısı olan tüm öğrencilerini kutlayan Tezcan, şunları söyledi:

“Aralarında Adana, Gaziantep, Diyarbakır gibi büyük kentlerin de bulunduğu 18 il takımlarının katılımıyla düzenlenen turnuvada rakiplerimizin tamamını yenerek bölge şampiyonu olduk. Bu başarıyla 4-6 Mayıs tarihlerine Kayseri’de yapılacak Türkiye finallerine katılarak, orada da Türkiye derecesi yapmayı hedefliyoruz.

Reklam
Reklam

Okulumuzu başarı ile temsil eden öğrencilerimize, onlara her türlü desteği veren öğrenci velilerimize ve özveri ile öğrencilerimizi çalıştıran öğretmen ve antrenörlerimize candan teşekkür ediyorum. Şimdiden Türkiye finallerinde başarılar diliyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz