Rahime Batu Koleji Öğretmenlerinden, Batman'daki Kardeş Okula Ziyaret

Malatya Özel Rahime Batu İlköğretim Okulu idareci ve öğretmenleri, kardeş okul Batman Sabri Ülker İlköğretim...

Malatya Özel Rahime Batu İlköğretim Okulu idareci ve öğretmenleri, kardeş okul Batman Sabri Ülker İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Özel Rahime Batu İlköğretim Okulu Müdürü Haşim Tezcan, kurulduğu günden bu yana eğitim, spor, sosyal ve kültürel alanlarda birçok başarıya imza atan okullarının, Batman’daki Sabri Ülker İlköğretim Okulu ile kardeş okul projesinde buluştuklarını belirtti. Kardeş okullarını ziyaret ettiklerini anlatan Tezcan, kardeş okul öğrencilerini hediyelerle sevindirdiklerini ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Tezcan, şunları kaydetti: “Okulumuz yıllardır sosyal sorumluluk çerçevesinde Malatya ilimizde kardeş okul çalışmaları yapıyordu. Öğrencilerimizin ve velilerimizin bu ve benzeri konulardaki duyarlılıklarına güvenerek, 2012–2013 eğitim öğretim yılında Malatya dışında da kardeş okul çalışması yapmak istedik. Batman’da seçtiğimiz kardeş okulumuzu ziyaret ettik. Bu ziyarete veli ve öğrencilerimizin destekleri ile Batman’daki kardeş okulumuzun birinci sınıf öğrencilerine atkı, bere, çorap gibi yardımlar yaptık. Kardeş okulumuz ile önümüzdeki dönemlerde de karşılıklı öğrenci ziyaretleri, SBS hazırlık için test ve deneme uygulamaları yapmayı planlıyoruz. Gerek Malatya, gerekse Batman’da kurduğumuz kardeşlik köprüleri sayesinde ülkemizin daha huzurlu günlere kavuşması için gayret göstermek istiyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: