Rahime Batu Koleji velileri masa tenisi turnuvasında buluştu

Malatya Özel Rahime Batu İlköğretim Okulu’nda, ‘sosyal etkinlikler’ programı çerçevesinde öğrenci velileri arasında masa tenisi...

Malatya Özel Rahime Batu İlköğretim Okulu’nda, ‘sosyal etkinlikler’ programı çerçevesinde öğrenci velileri arasında masa tenisi turnuvası düzenlendi. Öğrenci ebeveynlerinin kaynaşmasını, tanışmasını amaçlayan turnuva renkli ve çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu.
Okul Müdürü Haşim Tezcan, okul olarak belirli bir takvim çerçevesinde sosyal etkinlik organizasyonları gerçekleştirdiklerini söyledi. Bu çerçevede veliler arasında tanışma ve kaynaşma amaçlı masa tenisi turnuvası düzenlediklerini anlatan Tezcan, şöyle devam etti:
“Bu sene belli bir takvim çerçevesinde her ay bir sosyal faaliyet düzenleyen okulumuz, aralık ayı içinde velilerimiz arasında masa tenisi turnuvası düzenledi. Geçen ay öğretmenler günü anısına düzenlediğimiz turnuvaya yoğun katılım olmuştu.
Bu katılımdan da cesaret alarak velilerimiz arasında da böyle bir turnuva düzenledik. Turnuvaya yaklaşık 60 velimiz müracaat etti. Çok zevkli ve çekişmeli maçlar oynandı. Maçlar yapılırken velilerimizin okulumuz ve kendi aralarında kaynaşmaları da arttı.
Yapılan maçlar sonucu turnuva1, 2, 3 ve 4.'süne günün anısına plaket verdik. Bu tür etkinliklerimiz gelecek aylarda da farklı alanlarda devam edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz