Rahime Batu Öğrencileri Masa Tenisinde Bölge Şampiyonu Oldu

Özel Rahime Batu Ortaokulu takımı, Küçük Erkekler Masa Tenisi Bölge Şampiyonası'nda birinci olarak Türkiye finallerine...

Özel Rahime Batu Ortaokulu takımı, Küçük Erkekler Masa Tenisi Bölge Şampiyonası'nda birinci olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Özel Rahime Batu Ortaokulu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, okul takımı Kahramanmaraş'ta 16 ilin katıldığı "Küçük Erkekler Masa Tenisi Bölge Şampiyonası"nda birinci oldu. Takım, Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. Okul Müdürü Haşim Tezcan, "27-29 Mayıs tarihlerinde Malatya'da yapılacak şampiyonada bölgede olduğu gibi ev sahipliğinin verdiği avantajı kullanarak Türkiye derecesi yapmayı hedefliyoruz. Bu bağlamda sporcularımıza güvenimiz tam." dedi.

Reklam
Reklam

Beden eğitimi öğretmeni Resul Kaya da masa tenisi sporuyla okullarının özdeşleşmiş olduğunu belirterek, "Bu duruma kolay gelinmedi. 9 yıldır aralıksız olarak çalışmanın bir ürünü. Bu konuda desteklerini esirgemeyen velilerimize, antrenörlerimize ve okul yönetimine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: