Rahmiyelilerden Karabalık’a parke teşekkürü

Mahalle sakinleri şık yollara kavuşmaktan duydukları memnuniyeti Başkan Karabalık’a teşekkür ederek gösterdiler.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü geçtiğimiz hafta Rahmiye Mahallesi’nde 7 sokakta üst yapı düzenlemelerinin startını vermişti. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da beraberinde mahalle muhtarı ile çalışmalarda gelinen noktayı yerinde incelemek için bir dizi denetimlerde bulundu. Mahalle sakinleri şık yollara kavuşmaktan duydukları memnuniyeti Başkan Karabalık’a teşekkür ederek gösterdiler.

Kartepe Rahmiye Mahallesi’nde İzgaz’ın alt yapı düzenlemelerini tamamlaması akabinde üst yapı düzenlemelerini geçtiğimiz hafta 7 sokakta parke döşeme çalışması yaparak başlatan Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Önder, Müderris, Neşe, Düzler, Meltem, Elit ve Emrah Sokak’ın yollarını şık bir hale dönüştürmekte.

Reklam
Reklam

Çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da Rahmiye Mahalle Muhtarı İrfan Erçelik ile yol iyileştirme düzenlemelerini yerinde inceledi. Parke döşeme çalışmalarında gelinen noktayı yerinde gören Başkan Karabalık, düzenlemelerle ilgili yönlendirmelerde bulunup çalışanlarla sohbet etti. Kaldırımlara özel bir önem veren Başkan Karabalık gördüğü aksaklıkların giderilmesi için talimat da verdi.

Mahalle sakinlerinin hatırını soran çalışmalarla ilgili düşüncelerini de alan Başkan Karabalık, vatandaşların memnuniyeti ile karşılaştı. Bölge halkı başkana teşekkür ederken, “Yağışlı havalar öncesi sokaklarımız çok güzel oldu. Bu kış ayağımız çamura bulaşmadan rahatlıkla çocuklarımızı okula gönderebileceğiz. Başkanımız ve ekibine bize sağladığı hizmet için teşekkür ederiz” dedi.

Başkan Karabalık da, mahalle sakinlerinin gösterdiği anlayış için kendilerine teşekkür ederken, “Kartepe’yi karış karış gezerek halkımızın beklentilerini yerinde görerek çalışmaları programlamaktayız. Ancak bizim dışımızda gerçekleşen alt yapı çalışmaları nedeniyle üst yapı düzenlemelerinde beklemediğimiz aksilikler olabiliyor. Bu gibi durumlarda halkımız gösterdiği sabır ve anlayış çok önemli. Rahmiye’de de alt yapı düzenlemeleri tamamlanması ardından biz ekibimizle üst yapı düzenlemesini başlatarak önemli bir aşama kaydettik. Sonuç ortada. Halkımızı şık ve güvenli yollara kavuşturmak bizim önceliğimizdir” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: