Rahvan At Yarışçılarından Gürün’ü Ziyaret

Muğla Rahvan At Yarışçıları ve Yetiştiricileri Yeni Yönetim Kurulu’ndan Dernek Başkanı Timur Çiçek, Başkan Yardımcısı...

Muğla Rahvan At Yarışçıları ve Yetiştiricileri Yeni Yönetim Kurulu’ndan Dernek Başkanı Timur Çiçek, Başkan Yardımcısı Mustafa Demirel, üyeler Şadi Eke, Kamuran Fidan, Zeki Turgut, Süleyman Usta, Başkan Gürün’ü makamında ziyaret etti.

Muğla Rahvan At Yarışçıları ve Yetiştiricileri Spor Kulübü Derneği Başkanı Timur Çiçek; “Atçılık ve at sporu bizim kültürümüzden gelen ve yaşatılması gereken bir alan. Kulübümüzün kayıtlı 57 üyesi, kayıt için müracaat eden 25 kişi var. Kulübümüzün daha sosyal, daha aktif çalışmasını sağlamak, herkesin faydalanabileceği ortamı oluşturmak istiyoruz. Üniversite öğrencilerinden çok fazla talep alıyoruz. Bu kültürün yaşatılması ve atçılık sporu ile ilgili yapacağımız çalışmalarda desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Atçılık ve at sporu ile ilgili ana projeler, alt yapı ve tesisleşmenin konuşulduğu ziyarette Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “ Atçılık ve at sporu, desteklenmesi ve yaygınlaştırılması gereken bir alan. Bu spor dalına sadece belli bir tabaka değil, herkesin ulaşması gerekir. Çocuk yaşta at üstüne çıkmış bir birey, hem kendi kültürüne daha ilgili hem de bu spor dalını yakından tanıma fırsatı bulur. Muğla’da bu sporun yaygınlaştırılması için nelerin yapılabileceği ile ilgili projelerinizi bekliyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: