Rahvan At Yarışları Bursa'da Büyük Ilgi Gördü

Rahvan At Yarışları Bursa'da büyük ilgi gördü.

Rahvan At Yarışları Bursa'da büyük ilgi gördü.

Nilüfer Belediyesi tarafından bu yıl 21.si düzenlenen Kayapa Rahvan At Yarışlarına Bursa'dan ve Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen yarışmacılar katıldı.

Bursa, Balıkesir, Kütahya, İzmir, Kocaeli, Kayseri, Tokat gibi Türkiye'nin birçok bölgesinden Nilüfer'e gelen 100'e yakın at, gün boyu sıcak havaya rağmen bir birleriyle yarıştı. 8 kategoride yapılan yarışlar sonunda başatlarda ilk sırayı geçen yıl olduğu gibi Mustafa Sertkaya alırken, ikinci ve üçüncülüğü Tahsin Yılmaz elde etti.

Reklam
Reklam

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Ali Karamık ve Recep Tanlak yarışlar sonunda dereceye giren at sahiplerine kupa ve 750 TL ile 4 bin TL arasında değişen para ödüllerini verdi.

Kayapa Futbol Sahası'nda yapılan yarışlara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Yarışları izleyen Karamık, Nilüfer Belediyesi olarak ata sporlarına destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Sıcak havaya rağmen yarışlara ilgi gösteren rahvan meraklılarına teşekkür eden Karamık, at sahiplerini de emeklerinden dolayı kutladı.

Yarışlar öncesinde Türk Halk Müziği sanatçısı Sevcan Orhan sahne aldı.

Muhabir : Bursa

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz