'Rakibimizi küçümsedik'

Beşiktaş Teknik direktörü Slaven Bilic, Bucaspor'la oynadıkları Türkiye Kupası maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Bilic yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Bucaspor'u tebrik ediyorum. Hakederek üst tura yükseldiler. Biz de hayal kırıklığı yaşıyoruz. İlk 45 dakikayı çöpe attık. Yaptığımız top kayıplarından birinde gol yedik. 2. yarıda oyunun üstünlüğünü yakaladık ve gol geldi. 2. golü aradığımız anda harika bir gol yedik ve beraberliği yakalayamadık. Bu çok büyük bir hayal kırıklığı. Lige dönüp mücadelemize devam edeceğiz."

Bilic, bazı oyuncuları dinlendirdiğini, bazılarının da hafif sakatlıkları olduğunu, ancak bugün mücadele edenlerin beklentinin altında kaldığını ifade ederken "Geniş bir kadromuz var. Ligde fazla forma giyemeyen oyunculara şans verdim. Belki de yeni takım olarak saha çıkmamız mağlubiyetin nedenidir. Koordinasyon eksikliği malubiyetin nedeni olamaz. Bugün esas mesele bazı oyuncuların yapmaları gerekeni yapamaması..." diye konuştu.

Reklam
Reklam

"Necip Fenerbahçe maçında kırmızı kart gördü. Fernandes'in yorgunluğu vardı. Almeida'nın dinlenmesi gerekiyordu. Sahaya dışardan gelip katkı yapacak oyuncular vardı. Gökhan Töre, Mustafa, Ramon, Ömer gibi... İyi bir takım sahaya sürdük ama beklediğimizi bulamadık."

"2. GOLDEN SONRA"

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Gökhan Töre ise yaptığı açıklamada "Kötü bir mağlubiyet aldık. Türkiye Kupası hedefimizdi. Çok üzüldük. Beraberliği yakaladık ama 2-1 olduktan sonra moral olarak düştük. 2. golden sonra bayaa kırıkdık." diye konuştu.

"RAKİBİMİZİ KÜÇÜMSEMEDİK"

Beşiktaşlı oyuncu Motta da, maçın başında müsabakanın zor olacağını bildikleri, alt lig takımlarının bu tür maçlara daha iyi konsantre olduğunu söyledi. Rakiplerinin daha iyi oynadığını ve kazandığını kaydeden Motta, "Rakibimizi kesinlikle küçümsemedik ancak elendik. Ligde kalan maçlarımıza bakacağız" dedi.