Raman Dağı Çocuklarla Şenlendi

Batman Belediyesi, Eğitim Sen ve Bahar Kültür Merkezi'nin ortak girişimiyle düzenlenen 4. Gökkuşağı Uçurtma Şenliği...

Batman Belediyesi, Eğitim Sen ve Bahar Kültür Merkezi'nin ortak girişimiyle düzenlenen 4. Gökkuşağı Uçurtma Şenliği ile Batı Raman Dağı etekleri rengârenk uçurtmalar ve çocuklarla şenlendi.

4. Geleneksel Gökkuşağı Uçurtma Şenliği için aileler ve çocukları, Batman Belediyesi'ne ait araçlarla Batı Raman Dağı eteklerine taşındı. Değişik etkinlikler için sahnenin kurulduğu Batı Raman’dan çocuk şarkıları yükselirken, miniklere belediye ekipleri tarafından ücretsiz uçurtmalar dağıtıldı.

Şehirden uzaklaşıp baharın ve kırların tadını doyasıya çıkaran aileler ve çocuklarına yine belediye tarafından ücretsiz yemek dağıtıldı.

Reklam
Reklam

Uçurtma şenliğine katılan çocukları palyaço ve maskotlar eşliğinde eğlenirken, hayallerindeki çizgi film kahramanlarıyla el ele tutuşmak, fotoğraf çektirmek için büyük çaba harcadı.

Hayallerine bürünme imkanı tanıyan yüz boyama sanatı ile yüzleri rengarenk boyalarla boyanan çocuklar için ayrıca mini bir illüzyon gösterisi de düzenlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: