Ramazan Ayı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, Ramazan ayının, el ele vermek, kaynaşmak ve yekpare olmak için bir vesile

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, Ramazan ayının, el ele vermek, kaynaşmak ve yekpare olmak için bir vesile olduğunu bildirdi.

Korkmaz, Ramazan ayı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı af, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan'a kavuşmanın mutluluğu içinde olduklarını ifade etti.

Ramazan ayının, tutulan orucuyla, akşamları iftarıyla, yapılan yardımlaşmalarıyla ibadetlerle dolu bir ay olduğunu aktaran Korkmaz, açıklamasında, "Bu ibadetler dolayısıyla Ramazan, ayların en bereketlisidir. Mübarek Ramazan ayı, Türk-İslam dünyası için el ele vermek, kaynaşmak ve yekpare olmak için bir vesiledir" dedi.

Reklam
Reklam

Korkmaz, Türkiye'nin birliğe ihtiyacı olduğunu ifade ederek, Ramazan ayının tüm vatandaşlara hayır getirmesini ve güzelliklere vesile olmasını diledi.

Muhabir: Mehmet Erbek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: