Ramazan Ayı Başlıyor

Kütahya'da, Belediye ve Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Kütahya Şubesi'nce Zafer Meydanı'nda 23 Temmuz-13 Ağustos'ta her akşam bin 250'şer

Kütahya'da, Belediye ve Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Kütahya Şubesi'nce Zafer Meydanı'nda 23 Temmuz-13 Ağustos'ta her akşam bin 250'şer kişilik iftar yemeği verilecek.

Belediye Başkanı Mustafa İça ve TÜMSİAD Kütahya Şubesi Başkanı Yakup Sağlam, İça'nın makamında düzenlenen törende, belediye binası önünde halka açık iftar yemekleri düzenlenmesi amacıyla protokol imzaladı.

Protokolün imzalanmasından ardından açıklama yapan İça, Ramazan ayı dolayısıyla camilerde temizlik yaptıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Önceki yıllarda Ramazan aylarında her gün 500'er kişilik iftar sofrası kurup vatandaşları davet ettiklerini anımsatan İça, şöyle konuştu:

"Bu sene 500 kişiyi, bin 250 kişiye çıkarttık. Bununla ilgili olarak da TÜMSİAD, sivil toplum kuruluşlarımız, sanayicilerimiz ve işadamlarımızın birlikteliği ile belediyemiz önünde halka açık iftar programı organizasyonunu gerçekleştireceğiz. Bu organizasyonda belediyemiz ayrıca bu sofranın kurulması, kaldırılması, servisini yapacaktır. TÜMSİAD da bizim verdiğimiz katkıyla 1250 kişilik yemeğin çıkmasını sağlayacaktır. Bu birliktelik, güzellik, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygusunun sadece TÜMSİAD ile değil, diğer sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte yapılması için de bir fırsat olacaktır. Bu anlamda Ramazan ayı süresince bu fedakarlığı diğer kuruluşlarımızdan da bekliyoruz. İnşallah bin 250 kişilik yemek sayımız daha büyük miktarlara ulaşır."

İça, TÜMSİAD yönetici ve üyelerine teşekkür edip vatandaşların Ramazan ayını kutlayarak, ücretsiz iftar yemeği programının 23 Temmuz-13 Ağustos'ta belediye binası önünde gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: