Ramazan Ayı Mesajları

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Ramazan ayı nedeniyle mesaj yayımladı.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Ramazan ayı nedeniyle mesaj yayımladı.

Elitaş, mesajında Ramazan ayının nice zenginlikler, bir davet sofrası gibi nice nimetler getirtiğini belirtti.

Rahmet, bereket, yardımlaşma, paylaşma, sabır, merhamet, birlik, beraberlik, dayanışma, sevgi, saygı gibi en ulvi değerlerin bu ayda kuvvetlendiğini ifade eden Elitaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ramazan, varlığın olanca güzelliklerinin, daha net bir şekilde, onu bekleyen, inanan insanların gönüllerine boşaldığı, onların ruhlarındaki inceliğin, letafet ve maneviyatın coşkuyla ifade edildiği bir teveccüh ve iltifat ayıdır. Ramazanın kendine has edasını gerçekten hisseden gönüllerimiz ramazanlaşır. Günün her saatinde ve her mekanda, yaptığımız her işte onu hissederiz. Sahuruyla, iftarıyla, paylaşımıyla o özeldir. Dünyamıza kısa süre gelip bizleri yücelten bu değerli zaman dilimini en iyi şekilde değerlendirmek, feyiz ve bereketinden yaralanmak ümidiyle tüm halkımızın ramazanını tebrik ediyoruz."

Reklam
Reklam

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, tüm Müslümanların Allah'ın lütuflarını, ihsanlarını, nimetlerini daha da iyi idrak ettiği Ramazan ayında insanlara mağfiret, rahmet ve bereket dileğinde bulundu.

Ramazan ayında, orucun en mükemmelinin sadece mideyle değil gözü, kulağı, kalbi, hayali, fikri gibi bütün duyularına oruç tutturmakla gerçekleşeceğini Öksüzkaya, ramazan ayının ibadetlerin, hayırların, hasenatların, birlik ve beraberliklerin zirveye çıktığı günler olduğunu kaydetti.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ramazan ayının huzur, bereket ve rahmet ayı olduğunu anımsatarak, ramazan ayının huzur içerisinde geçmesi dileğinde bulundu.

Ramazan dolayısıyla gerekli tedbirlerin alındığını ve her türlü denetimlerin zamanında yapıldığını ifade eden Büyükkılıç, huzurlu ve sağlıklı bir ramazan ayı için belediyenin tüm imkanlarının seferber edildiğini belirtti.

Muhabir: Tevfik Işık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz