Ramazan ayında yardım dağıtmaya devam ediyor

Yunus Emre Kültür Vakfı yardımlaşmada alan el ile veren el arasında köprü olmaya devam ediyor.

Vakıf faaliyetleri konusunda yazılı bir açıklama yapan Vakıf Genel Müdürü M.Emin Uyan;

Ramazan ayı içersinde yardım dağıtımlarına devam ediyoruz. Ekonomik durumu zayıf olan ailelerimizi evlerinde ziyaret ederek sıkntılarını bir nebzede olsa karşılamak için çaba sarfediyoruz. Ramazan ayında paylaşmanın,kardeşliğin ve dayanışmanın önemini tüm halkımıza hatırlatmayı bir görev biliyoruz.

Yıl içersinde devam eden yardım dağıtımlarımız Razaman ayı içersinde yoğunluk kazanmıştır.Bu kapsamda ilimiz başta olmak üzere ilimize bağlı köyleri de (70 köy)ziyaret ederek gerekli tespit ve incelemelerin ardından ihtiyaç sahiplerine yardımlar yapılmıştır.

Reklam
Reklam

Ramazan ayı içersinde yapılan yardımlarımız;

ü Köylerimizde bulunan 600 aileye gıda-un yardımı

ü Şehir merkezinde bulunan 234 aileye gıda-un yardımı

ü 323 kişiye giyim-ayakkabı yardımı

ü 12 aileye ev eşyası yardımı

ü 30 kişiye 7.371.00 TL nakdi yardım olmak üzere

Toplam 1199 kişiye yardımlar yapılmıştır.

Ayrıca vakfımız Ramazan ayı içersinde Afrika’daki Tanzanya’nın Darüsselam şehrinde iftar programları ve erzak dağıtımları gerçekleştirmiştir.

Bütün bu yapmış olduğumuz Çalışmalarımıza maddi manevi destek veren hayırsever kardeşlerimize teşekkür ederiz.

İçinde bulunduğumuz Ramazan ayının ,Kadir gecesinin ve yaklaşan Ramazan Bayramı’nı bütün İslam âlemine ve Karaman’ımıza hayırlar getirmesini yüce yaratandan niyaz ederiz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz