Ramazan Bayramı

Elazığ Valisi Muammer Erol, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Elazığ Valisi Muammer Erol, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Erol, mesajında, bir milletin birlik ve beraberliğini pekiştirip kaynaştıran unsurların başında milli ve dini değerlerin geldiğini, bayramların bu açıdan müstesna bir zaman dilimi olduğunu belirtti.

Bayramın güzel ve ulvi atmosferinin iyi değerlendirilmesi, sevgi, hoşgörü ve merhamet duyguları ile mukabele edilmesi gerektiğinden bahseden Erol, mesajında şunlara yer verdi:

"Bu önemli günlerde valiliğimiz olarak şehit aileleri başta olmak üzere, yaşlı ve düşkünlerimizi ziyaret ederek çocuğuyla, genciyle, yaşlısıyla, tüm vatandaşlarla iç içe olmaya yine gayret etmeye çalışacağız. Bayramlarımızın itinayla yaşatıldığı ilimizde bu bayramının da yine hoşgörü ve huzur ortamında geçeceğine olan inancımla Ramazan Bayramı'nın birlik ve beraberliğimizin korunmasına vesile olması temennisiyle ülkemize ve milletimize kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim."

Reklam
Reklam

Muhabir: Ramazan Kaya / Emrah Gökmen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz