Ramazan Bayramı

BİTLİS (AA) - AK Parti Bitlis Milletvekilleri Vedat Demiröz ve Vahit Kiler, Ramazan Bayramı dolayısıyla, ortak kutlama mesajı yayımladı.

BİTLİS - AK Parti Bitlis Milletvekilleri Vedat Demiröz ve Vahit Kiler, Ramazan Bayramı dolayısıyla, ortak kutlama mesajı yayımladı. Demiröz, mesajında, ramazanın İslam aleminde, birlik ve beraberliğin üst düzeye çıkmasını sağladığını belirtti. Ramazan Bayramı'nı karşılamanın sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını bildiren Demiröz, "Ramazanı geride bırakarak birlik ve beraberliğimizin sembolize edildiği, kardeşlik ile dostluk bilincimizin pekiştiği, mutluluğumuzun ve sevincimizin arttığı, büyük bir kaynaşma günü Ramazan Bayramı'na ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Öte yandan 8 Ağustos Bitlis'in düşan işgalinden kurtuluşuna da değinen Demiröz, derin manası olan iki bayramı ilk defa aynı günde idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Vahit Kiler ise Ramazan Bayramı'na Bitlislilerle bir kez daha ulaşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Kiler, "Mübarek ramazan ayının manevi denizinde yıkanarak ruhumuzu arındırdık. Bu kutlu ayda, nefis muhasebesi yaparak kendimizi yeniledik. Orucun manevi eğitimini, sahur ve iftarların bereketini, teravihin coşkusunu ve sevincini derinden hissederek gönüllerimizi coşturduk. Maneviyatımızı canlandırdık" dedi. Bitlis'in düşman işgalinden kurtuluşuna da değinen Kiler, Bitlis'in düşman işgalinden kurtuluşunu ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, bu güzel bayram coşkusunun kardeşlik bağlarını güçlendirmesi, Bitlis'e, ülkeye ve İslam alemine barış, huzur ve refaha vesile olması dileğinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: