Ramazan Bayramı

 Çorum’daki bayramlaşma töreninde şehit aileleri, huzurevinde kalan yaşlılar ve Sevgi Evlerindeki kimsesiz çocuklar ziyaret edildi.

Çorum’daki bayramlaşma töreninde şehit aileleri, huzurevinde kalan yaşlılar ve Sevgi Evlerindeki kimsesiz çocuklar ziyaret edildi. Valilik tarafından Öğretmenevi düzenlenen bayramlaşma törenine Vali Sabri Başköy, eşi Fatma Başköy, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ahmet Çelik, AK Parti Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler ve diğer davetliler katıldı. Vali Başköy ve beraberindekiler, bayramlaşma töreninin ardından, 2011 yılında Kahramanmaraş'ın Nurhak İlçesi'nde mayın patlaması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Satılmış Sadi Akbay'ın Bahçelievler Mahallesindeki baba evini ziyaret etti. Ziyarette şehidin babası Mehmet, annesi Seyhan, eşi Pınar Akbay’ın bayramını kutlayan Vali Başköy, şehit Akbay’ın 4 yaşındaki kızı Cemre Su ile de yakından ilgilendi. Daha sonra Akkent Mahallesindeki Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Başköy ve beraberindekiler, çocuklarla bayramlaşarak, sohbet etti. Kamile ve Hacı Ahmet Akdağ Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni de ziyaret eden Vali Başköy ve beraberindekiler, yaşlılarla bayramlaştı. 73 kişinin kaldığı huzurevinde yaşlılarla sohbet eden Vali Başköy, zaman buldukça huzurevini ziyaret ettiklerini belirterek, vatandaşların da yaşlıları yalnız bırakmaması gerektiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz