Ramazan Bayramı Kutlanıyor

Kütahya'da, protokol mensuplarının katılımıyla toplu bayramlaşma töreni yapılarak, jandarma ve polis görevlileriyle koruma altındaki çocuklar ziyaret edildi.

Kütahya'da, protokol mensuplarının katılımıyla toplu bayramlaşma töreni yapılarak, jandarma ve polis görevlileriyle koruma altındaki çocuklar ziyaret edildi.

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Valilik ve Belediye Başkanlığı'nca Belediye Kültür Sarayı'nda düzenlenen geleneksel toplu bayramlaşma töreninde, il merkezi ve 12 ilçede yaşayan 600 bin civarındaki vatandaşın bayramını en içten ve en kalbi duygularla kutladığını bildirdi.

Ramazan ayı süresince vatandaşlarla iftar ve sahurlarda, ilçe, belde ve köy ziyaretlerinde bir arada olmaya çalıştıklarını söyleyen Çiftçi, "Hem yapılan yatırımlarla hem de vatandaşlarıyla buluşma noktasında ramazan ayında büyük bir mutluluk yaşadık. Arzu ederdim ki, bütün Kütahyalı vatandaşların, 600 bin kişinin tek tek ellerini sıkalım. Bu mümkün olmuyor. Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öpüyorum. İnşallah ailece mutlu ve güzel bir bayram geçirirler" dedi.

Reklam
Reklam

Katılımcıların birbirleriyle bayramlaştığı törene, AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal, Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Akçam, İl Emniyet Müdür Vekili Mehmet Paköz, Vali Yardımcısı Mustafa İngenç, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Toklu, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluş temsilcileriyle vatandaşlar katıldı.

Bu arada, Çiftçi ve diğer protokol üyeleri, toplu bayramlaşma töreni öncesi İl Jandarma Komutanlığı, Polisevi ve Sevgi Evleri'ni ziyaret ederek, görevleri başındaki güvenlik güçleriyle koruma altındaki çocukların bayramını kutladı.

Muhabir: Sedat Gök

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz