Ramazan Bayramı Tedbirleri

MANİSA (AA) - Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Ramazan Bayramı süresince kent genelinde ek tedbirlerin alındığını duyurdu.

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Ramazan Bayramı süresince kent genelinde ek tedbirlerin alındığını duyurdu. Vali Savaş yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutlarken, bayram nedeniyle bazı tebdirlerin alındığını bildirdi. Bayram döneminde, vatandaşların huzur ve güvenini sağlamak amacıyla, emniyet amaçlı devriye sayasının artttırıldığını kaydeden Vali Savaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Bayram öncesi halkın yoğun olarak bulunduğu alış-veriş merkezleri gibi yerlerde kapkaç, yankesicilik, kaldırımcılık ve dolandırıcılık olaylarına karşı sivil ve resmi devriye sayıları arttırılarak kontrollere başlanmıştır. Mezarlıkların bayram öncesi ve süresince yoğun olarak ziyaret edileceği de göz önünde bulundurularak gerekli güvenlik önlemleri alınmıştır. Bayram tatili sebebiyle vatandaşlarımızın rahat ve huzur içinde seyahat edebilmelerini sağlamak amacıyla da, çalışma sürelerine uymayan ve hız limitini aşan ve takograf cihazlarına müdahale edildiği tespit edilen araç sürücülerine gerekli cezai işlem uygulanarak gerekirse trafikten men edilecektir. Görevli ekiplerimizce sorumluluk bölgelerinde radarla hız kontrolüne ağırlık verecektir." Manisa'nın diğer illerle bağlantılı olduğu kara yollarında Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce ek tedbirler alındığını belirten Vali Savaş, hatalı sollama, yakın takip, kırmızı ışık ihlali, sürücülerin araç kullanırken cep telefonu kullanımı gibi kural ihlallerinin tespitininin yaparak, cezai işlemler uygulanacakğı, video kameralı radarlı ekiplerin bayram süresince 24 saat esasına göre faaliyet gösterecekleri bilgisini verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: