Ramazan Bayramı Tedbirleri Gözden Geçirildi

RİZE (AA) - Rize'de Ramazan Bayramı'nın huzurlu ve güvenli bir ortamda geçirilmesi amacıyla alınan tedbirler, yapılan toplantıda gözden geçirildi.

Rize'de Ramazan Bayramı'nın huzurlu ve güvenli bir ortamda geçirilmesi amacıyla alınan tedbirler, yapılan toplantıda gözden geçirildi. Valilik Toplantı Salonu'nda Vali Çakır başkanlığında yapılan toplantıya, İl Jandarma Komutanı Albay İsmet Cansaran, Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, Sağlık Müdürü Mustafa Tepe ve vali yardımcıları katıldı. Vali Çakır, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını huzurlu bir ortamda geçirmeleri için trafik, sağlık ve diğer altyapı hizmetleri konusunda alınacak tedbirleri gözden geçirdik. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı'nı en güzel şekilde geçirmelerini diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: